Minora din Prahova dispărută vineri a fost găsită de poliţişti în  Săhăteni, judeţul Buzău.Aceasta a întreţinut relaţii sexuale
”La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, poliţiştii Secţiei nr.7 de poliţie rurală Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Bătrâni cu privire la faptul că, fiica sa, BARBU IOANA PAULA, în vârstă de 12 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.
 
Semnalmente: greutate aproximativ 60 de kg, înălţime aproximativ 1,65 metri, păr negru, lung şi drept, ochi căprui, fără semne particulare.
 
La momentul plecării aceasta purta pantaloni de trening negri cu tăieturi în zona genunchilor, bluză neagră cu imprimeu reprezentând sigla Adidas, geacă de fâş neagră, pantofi negri.
 
Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.” a precizat vineri, IJP Prahova.
 
Potrivit sursei citate, minora dispărută  a fost găsită de poliţişti în Buzău.
 
”Minora a fost găsită de poliţişti pe raza comunei Săhăteni, judeţul Buzău.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceasta ar fi întreţinut relaţii sexuale consimţite cu un bărbat în vârstă de 29 de ani. 
 
Totodată, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul ar fi condus un autoturism pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.
 
În urma probatoriului administrat faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
 
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de act sexual cu un minor şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.”