O elevă  a fost bătută de trei colege de şcoală.Poliţiştii secţiei 3 au deschis  dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe
 
La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că pe Aleea Siliştei din municipiu are loc un conflict între mai multe minore. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde a fost identificată şi depistată numai minora agresată, celelalte participante la conflict plecând de la faţa locului înaintea sosirii echipajului de poliţie. 
Au fost efectuate verificări în zona comiterii faptei, fără ca celelalte minore să fie depistate. 
În urma altercaţiei, persoana vătămată nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, neprezentând urme vizibile de agresiune, fiind indrumată să se prezinte la sediul poliţiei împreună cu un reprezentat legal în vederea depunerii unei plângeri. 
Ulterior, la data de 6 aprilie a.c., la sediul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti s-a prezentat mama persoanei vătămate, împreună cu aceasta, care a fost audiată conform procedurii. 
Din verificări, a rezultat faptul că în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, între minora în vârstă de 15 ani şi alte 3 minore, eleve ale aceleiaşi unităţi de învăţământ, ar fi izbucnit un conflict în urma unor neînţelegeri. 
Ulterior, conflictul a degenerat, minora în vârstă de 15 ani fiind agresată de celelalte minore, care ar fi lovit-o cu pumnii şi picioarele. 
În urma cercetărilor, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate, urmând să fie audiate conform procedurilor în vigoare, pentru luarea măsurilor legale ce se impun. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 
 
Sursă:IJP PRAHOVA
FOTO ILUSTRATIV