Apel umanitar. O profesoara din Ploiesti are nevoie de ajutorul nostru  pentru a salva viata fiului sau

Dana Constantinescu este profesoară la Liceul Energetic „Elie Radu”, din Ploieşti, fiind cunoscută printre profesori şi elevi pentru implicarea sa în mai multe proiecte educaţionale.

Recent, doamna Constantinescu a lansat un apel umanitar pe Facebook, apel pentru a salva viaţa fiului său, Radu, în vârsta de 15 ani, diagnosticat cu o formă agresivă de cancer limfatic.

 Mesajul Danei Constantinescu este următorul: 
„Dragii mei,
Mă numesc Dana Constantinescu, sunt profesor de fizică, am o familie minunată, un soţ iubitor şi un copil drag. În vara anului 2017, am primit vestea că băiatul meu ar avea cancer limfatic. I se umflaseră ganglionii de la gât şi cei inghinali. Diagnosticul l-am primit de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti fără o analiză, doar vizualizat. Doctoriţa ne-a spus că nu mai are mult de trăit şi că ar fi bine sa-ì facem operaţie. Nu am vrut şi ne-am adresat altor medici din România, care ne-au spus că nu stiu ce să facă, ce să ne spună.
Am încercat tratamente alternative cu bioenergoterapeutul Romulus Popescu care ne-a ajutat, în sensul că tumora a rămas localizată şi până astăzi la gât şi ureche. Cu părere de rău am ales calea de a pleca din ţară şi de a trata copilul în Turcia. Aici, analizele au ieşit foarte prost şi diagnosticul este de cancer limfatic agresiv. Este un diagnostic crunt, dar trebuie să lupt pentru că VLAD ESTE AERUL PE CARE ÎL RESPIR.
Să vi-l prezint pe Vlad Constantinescu, un tânăr de 15 ani, elev al Centrului de Excelenţă Prahova, la fizică, clasa a IX-a la Colegiul „Spiru Haret” Ploieşti, specializare matematică-informatică.  Un tânăr frumos, deştept, plăcut, cu un zâmbet pe faţă totdeauna.
VĂ CER AJUTORUL PENTRU ACEST COPIL MINUNAT CARE ARE MULTE DE ARĂTAT ÎN VIAŢĂ.
Tratamentul va costa peste 100.000 de euro, dar dacă puteţi să îl ajutati, vă rog să o faceţi în contul RO40BTRL03001201H47123XX, deschis la Banca Transilvania pe numele Constantinescu Dana Cristina.
Vă mulţumesc şi vă doresc sănătate!”.

Foto:Facebook/Dana Constantinescu