Infracţiuni la regimul rutier constatate de poliţiştii prahoveni
La data de 29 martie a.c.,  în jurul orei 12.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe raza de competenţă, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiu.
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Ulterior bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
La data de 30 martie a.c., în jurul orei 2.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Buşteni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din staţiune.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.
Şi în această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ