2500 de poliţişti , poliţişti de penitenciare si rezervişti militari au plecat în marş din faţa Guvernului  României spre ministerele de resort
2 500 de poliţişti , poliţişti de penitenciare si rezervişti militari au plecat (vineri) în marş la ora 12.00 din faţa Guvernului  României spre ministerele de resort , cu scurte opriri  la Ministerul Muncii şi MAI ztrigand lozinci ( trădători , mincinoşi , demisia; guvern de hoţi banditi şi mafioţi ...).
"Nesimţirea acestui Guvern care refuza sa aplice legea salarizării nr.153 / 2017 în integralitatea ei ne face sa ieşim în strada, sa ne cerem drepturile .
Este primul protest din acest an şi în  funcţie de cum se rezolva problemele,  vom actiona în consecinţă . Luăm în calcul  organizarea unui calendar de proteste pe parcursul întregului an, dar şi blocarea activităţilor , într un cadru legal .
Nu mai acceptam minciunile lor, ca nu sunt bani la buget .Pentru cheltuielile lor cu cabinetele parlamentare au găsit fonduri şi au mărit sumele cu 7500 RON , astfel un parlamentar încasează acum lunar 35500 RON iar la alocaţiile copiilor au acordat 13 lei de la 01 Ianuarie .
O bataie de joc."
Comunicat:Adrian Grigoroiu-Preşedinte Sindicat EQUITAS Targsor