Primăria  Ploieşti i-a adresat astăzi felicitări doamnei Cojanu Elena la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani
Primăria Municipiului Ploieşti i-a adresat astăzi felicitări doamnei Cojanu Elena la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani.
Cu o eleganţă aparte şi veselie în suflet, doamna Cojanu Elena i-a întâmpinat cu multă căldură pe reprezentanţii primăriei, bucurându-se din toată inima de darurile pregătite de aceştia. În semn de respect şi preţuire, doamnei Cojanu Elena i-au fost oferite un frumos buchet de flori, un tort aniversar, Diploma de aur a Municipiului Ploieşti şi un premiu în valoare de 2000 lei.
Centenara sărbătorită astăzi de municipalitatea ploieşteană s-a născut şi trăieşte la Ploieşti.
Îi place să fie mereu informată şi conectată cu privire la toate evenimentele zilei, fapt pentru care urmăreşte cu viu interes emisiunile tv şi documentare. 
Alături de gândurile noastre pline de admiraţie, îi urăm doamnei Cojanu Elena multă sănătate şi bucurie, asigurând-o de întreaga noastră apreciere. Îi dorim, în numele tuturor ploieştenilor, să rămână la fel de plină de seninătate, dragoste de viaţă şi spirit frumos şi activ, trăsături care au ghidat-o în mod plăcut, pe drumul de până acum, spre împlinirea celor 100 de ani de viaţă.
 
Sursă :
Primăria Municipiului Ploieşti