BOGDAN ŞI VERA, ALĂTURI DE BĂIEŢELUL LOR DE 6 ANI, DIN PODENII VECHI, AU RĂMAS FĂRĂ  CASĂ ŞI AU NEVOIE DE AJUTOR
 
A fost nevoie de 15 minute pentru ca toată agoniseala lor, inclusiv hainele, actele şi tot ce aveau prin casă, să fie făcute scrum de un incendiu devastator. 
 
Este vorba despre Bogdan, Vera şi Rareş care până astăzi aveau o viaţa absolut normală, ca fiecare dintre noi.
Doi oameni care au muncit mult sa aibă ce oferi lui Rareş, băieţelul lor de numai 6 ani, şi care au sacrificat totul pentru a avea o casa a lor.
Tocmai când lucrurile păreau ca s-au aşezat şi ca le e bine, nu se ştie de la ce, dar un incendiu de proporţii a făcut scrum totul. Nimic nu a mai putut fi salvat sau refăcut. 
Spre Slava Lui Dumnezeu în momentul în care a luat foc, nimeni nu se afla în casă.
Astăzi l-am găsit pe Bogdan în curtea casei plângând şi îmbrăţişându-si soţia şi copilul. Este descumpănit si nu înţelege cum în numai câteva minute totul s-a făcut scrum! Toate economiile s-au făcut scrum, nu mai au absolut nimic, iar casa nu mai poate fi refăcută. Tot ce au sunt hainele de pe ei. Atât! 
I-am spus că nu este singur şi că sunt convins că noi toţi putem să îl ajutăm! Important este că nimeni nu a păţit nimic!
Suntem în mijlocul iernii, este extrem de frig iar ei sunt nevoiţi să locuiască pentru o vreme la nişte rude. Să o ia de la zero!
Dragii mei, va rog din inima să dăm dovadă de solidaritate şi sa-l ajutam pe Bogdan sa îşi reconstruiască locuinţa.  
Oricare dintre noi putem fi în locul lui! 
Cei care doresc să-i sprijine puteţi dona în contul deschis pe numele Verei, soţia lui Bogdan!
În numele lor, Vă mulţumesc!
 
Nume titular: Cotiga Veronica Ionela
CONT: RO70BRDE300SV00032403000