Infracţiuni la regimul rutier constate de poliţiştii prahoveni
La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 9.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Comarnic în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza de competenţă, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Dâmboviţa.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu posedă permis pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Tot ieri, în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de poliţie Ploieşti în timp ce acţionau pe strada Democraţiei, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Colceag.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că autoturismul în cauză figurează cu autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
 
Sursa:IJP Prahova
Foto ilustrativ/IPJ Prahova