39 de sancţiuni contravenţionale pentru abaterile constatate în trafic.10 permise de conducere reţinute de poliţişti
 
La data de 25 ianuarie a.c., în intervalul orar 7.00-9.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au desfăşurat o acţiune de tip BLITZ pe raza de competenţă, dar şi pe raza localităţii Băneşti.
Obiectivele poliţiştilor rutieri au fost:
Combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. 
Combaterea consumului de băuturi alcoolice la volan. 
Respectarea legislaţiei rutiere privind neacordarea de prioritate de trecere a  pietonilor, a autovehiculelor care au acest drept.
Astfel, poliţiştii au controlat 58 de autovehicule, au legitimat 63 de persoane şi au efectuat 43 de testări cu aparatul etilotest.
Totodată, au aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale, din care 9 pietonilor care au încălcat normele rutiere, 5 sancţiuni constând în neacordare prioritate pietoni şi neacordare prioritate vehicule, iar 4 au fost aplicate conducătorilor auto care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. 
Valoarea totală a sancţiunilor este de 11.455 de lei.
De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere, patru pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, trei pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept, două pentru neacordarea priorităţii pietonilor şi unul pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea.
 
Sursa:IJP Prahova