POLITIA LOCALA PLOIESTI.Amenzi şi roţi blocate pentru şoferii indisciplinaţi

 

 

Luni, 16 ianuarie 2023, între orele 05:00 şi 11:00, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie pe Drumurile Publice au efectuat acţiuni privind legalitatea desfăşurării transportului rutier public de mărfuri şi persoane pe raza municipiului. Verificările au avut loc pe străzile: Şoseaua Vestului, Ştrandului, Depoului, Găgeni şi Bulevardul Bucureşti.

Astfel, în urma celor 189 de controale, au fost aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 18.750 lei, conducătorilor auto care nu au respectat legislaţia referitoare la circulaţia cu autovehicule având masa maximă mai mare de 3,5 tone, precum şi a celei privind transportul de persoane cu miocrobuze/autobuze fără autorizaţie de acces, utilizarea altor terminale, circulaţia pe alte trasee şi oprirea în alte staţii decât cele stabilite de municipalitate - conform H.C.L. nr. 228/2006 şi H.C.L. nr. 131/2011.

Totodată, pe strada Gh. Gr. Cantacuzino, în zona fabricilor Coca Cola şi Bergenbier, poliţiştii locali în colaborare cu lucrătorii S.C. S.G.U. au luat măsura blocării roţilor în cazul a două tiruri oprite neregulamentar.

În aceeaşi zonă, au mai fost blocate roţile a şase autovehicule oprite neregulamentar pe banda de circulaţie şi s-a dispus ridicarea a două autoturisme.

Foto:Politia Locala Ploiesti