Activitate suspendată temporar  la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi  Înmatriculare a Vehiculelor Prahova
Comunicat Prefectura Judetului Prahova:
 
 
Întreaga activitate a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor care funcţiona pe strada Vasile Lupu din Municipiul Ploieşti, se va desfăşura începând de luni, 16 ianuarie 2023, în locaţia nouă din incinta complexului Prahova Value Centre din Municipiul Ploieşti, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr.1.
Acţiunea de mutare a tuturor bunurilor şi echipamentelor aferente va începe de miercuri, 11 ianuarie şi se va desfăşura pe perioada  întregului sfârşit de săptămână, urmând ca de luni, noua locaţie să fie deschisă publicului. 
Aşadar, pentru relocarea întregului serviciu,  incluzând aici activităţile ce privesc soluţionarea cererilor pentru preschimbarea permiselor de conducere, înmatricularea vehiculelor, radierea vehiculelor, eliberarea autorizaţiilor provizorii de circulaţie, în perioada 11 ianuarie – 13 ianuarie 2022, activitatea cu publicul urmează a fi suspendată. 
Reamintim că pentru ca acest proces să fie realizat rapid şi eficient, astfel încât să nu perturbe desfăşurarea activităţilor specifice, relocarea a fost efectuată etapizat, probele (practică şi teoretică)  pentru obţinerea permisului de conducere desfăşurându-se încă din data de 12 decembrie 2022, în noua locaţie din cadrul complexului comercial.
Ţinând cont de faptul că mutarea propriu-zisă va fi efectuată cu forţe proprii, în perioada mai sus-menţionată, va fi suspendată inclusiv activitatea de examinare ( atât proba practică, cât şi cea teoretică). Această suspendare a activităţii nu va crea dificultăţi, având în vedere că pentru acea perioadă nu au fost înregistrate programări online.
 
Foto ilustrativ/telegrama.ro