Faptele bune au continuat în rândul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova
Joi, 22 decembrie a.c., frigul aspru nu i-a oprit pe poliţiştii staţiunii Buşteni şi nici pe cei ai poliţiei oraşului Băicoi să pună puţină bucurie în sufletele a patru familii greu încercate. 
În prima familie din Buşteni, Ionuţ, un băiat de numai de 11 ani şi surioara lui, Sofia, în vârstă de 5 ani, au fost întâlniţi de poliţişti cu ceva vreme în urmă prin intermediul unui apel 112. 
De atunci, situaţia s-a îmbunătăţit în familie şi cu drag, colegii noştri s-au reîntors pentru a le da o speranţă de sărbători. 
Trebuie să ştiţi faptul că băiatul este, de fapt, un real sprijin pentru familie, ajutând, aşa cum poate el, la bunăstarea gospodăriei. 
Cu cea de-a doua familie vizitată, contextul a fost acelaşi, interacţiunea dintre poliţişti şi ei fiind tot o conjunctură posibilă datorită activităţii poliţieneşti, când Yanis a fost salvat de poliţiştii din Buşteni de la o posibilă tragedie. 
Deşi s-a născut prematur, acum este un băieţel de 3 ani, sănătos şi foarte vesel. 
Crescut doar de tată, el are acum liniştea de care avea mare nevoie. 
A treia familie mai puţin norocoasă este din oraşul Băicoi, la care poliţiştii au mers cu daruri. 
Aici, 4 fetiţe sunt crescute de tatăl acestora întrucât mama lor suferă de o boală care o împiedică, din păcate, să le ofere sprijin permanent.  
La finalul zilei, poliţiştii oraşului Băicoi au mai deschis uşa unei case în care o mama îşi creşte singură, cei trei copii, doi băieţi şi o fată. 
Poliţiştii au adus în case alimente de primă necesitate, iar copiilor dulciuri şi haine, promiţându-le că îi vor ,,supraveghea" şi de acum încolo pentru a fi în siguranţă.
 
Sursa:IPJ Prahova