IJP PRAHOVA. ”FĂ UN SAT SĂ ZÂMBEASCĂ ”. Politistii prahoveni au dus ajutoare in satul  Poiana Trestiei (video)
Ziua de ieri, 21 decembrie a.c., a fost o zi importantă pentru noi, poliţiştii prahoveni, ziua în care ne-am propus să fim din nou alături de bătrânii satelor prahovene, de această dată, ,,renii” noştri cu girofare purtându-ne în comuna Cosminele, satul Poiana Trestiei. 
Aşa cum v-am povestit şi anul trecut, am ales să ajutăm un sat, deoarece noi toţi avem origini acolo şi pentru că în sate au mai rămas bătrânii, care, în cele mai multe cazuri nu duc o viaţă prea bună. 
75 de familii s-au bucurat de pachetele cu cele necesare unei mese bogate de Crăciun, sărbătoare care nu este aşteptată de noi toţi la fel. 
Din cercetările noastre din cadrul campaniei, a rezultat faptul că una dintre familiile din comună ar avea mai multă nevoie de noi, astfel că, prin mobilizarea noastră le-am dăruit alimente, dulciuri şi haine copiilor, precum şi un obiect de uz caznic nelipsit din casa fiecărui om. 
Prin activitatea de ieri, în sufletele noastre s-a consolidat şi mai mult zicala ,,Să dăruieşti este mai frumos decât să primeşti”. 
Noi am primit căldura oamenilor în vârstă şi zâmbetele copiilor care au ieşit la porţi să înţeleagă de ce sunt atâtea autospeciale de poliţie în comuna lor şi asta ne-a fost de ajuns. 
Corpul Naţional al Poliţiştilor s-a alăturat cu bucurie campaniei noastre. 
 
Foto-video:IPJ Prahova