”Plouă” cu infracţiuni la regimul rutier, în judeţul Prahova
 
La data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 10:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Sinaia, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe strada Aosta din staţiune, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 78 de ani, din judeţul Mureş. 
La solicitarea documentelor personale şi cele ale autoturismului, bărbatul a înmânat poliţistului toate documentele solicitate, mai puţin permisul de conducere. 
Astfel, au fost efectuate verificări în bazele de date, rezultând faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere cu restricţii-reţiunut. 
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.
 
Noaptea trecută, în jurul orei 00:30, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Floreşti, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Filipeştii de Pădure, au oprit, pentru control, pe DJ 720, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din judeţul Dâmboviţa. 
Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul de la volan nu deţine permis de conducere, autoturismul în cauză fiindu-i încredinţat de prietenul său, un bărbat în vârstă de 30 de ani care se afla pe bancheta din spate a autoturismului.
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi încredinţare.
Sursa: IJP Prahova
 
Foto ilustrativ