Ziua Internaţională Anticorupţie.Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova, au desfăşurat o activitate de educaţie pentru promovarea integrităţii

În contextul sărbătoririi Zilei Internaţionale Anticorupţie - 9 decembrie, ofiţerii de poliţie din cadrul D.G.A. - Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova, au desfăşurat o activitate de educaţie pentru promovarea integrităţii, adresată elevilor de liceu şi cadrelor didactice, cu scopul promovării comportamentului integru şi creşterii gradului de conştientizare a consecinţelor implicării în fapte de corupţie şi al dezvoltării spiritului civic.

Activitatea s-a desfăşurat în incinta Sălii de sport a staţiunii Azuga, fiind cuprinsă pe ordinea de zi cu ocazia derulării ,,Cercului pedagogic nr.1 Licee şi colegii din judeţul Prahova, în organizarea Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova şi a Liceului Teoretic Azuga.

Reamintim faptul că, la nivelul judeţului Prahova, Direcţia Generală Anticorupţie este reprezentată de Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova, cu sediul în Municipiul Ploieşti, str. Gheorghe Doja nr.119, telefon 0244.302.670, fax 0244.529.654, sau e-mail prahova.dga@mai.gov.ro

De asemenea, faptele de corupţie săvârşite de personalul M.A.I. pot fi sesizate şi la call-center anticorupţie 0800.806.806.

Sursa: Comunicat SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE PRAHOVA