Bradul ,,REAL LIFE MAGIC”, realizat de echipa UNTOLD, a fost cel mai licitat brad la cel mai mare eveniment caritabil al anului

,,REAL LIFE MAGIC”, realizat de echipa UNTOLD, a fost cel mai licitat brad la cel mai mare eveniment caritabil al anului, Festivalul Brazilor de Crăciun.

La gala care a avut loc la Muzeul Naţional de Artă al României, eveniment organizat de Salvaţi Copiii România, bradul creat de designerii UNTOLD a fost adjudecat de partenerii de la Kaufland România, pentru suma de 100.000 de euro. Pentru bradul UNTOLD au mai licitat şi Lidl şi Catena. 

Festivalul Brazilor de Crăciun, ajuns la cea de-a 22-a ediţie, a prezentat concepte unice, iar fiecare creaţie a spus o poveste.

La gală au fost expuşi 20 de brazi, concepuţi şi donaţi de designeri şi artişti celebri din România, care au fost licitaţi cu sume cuprinse între 7.000 şi 100.000 de euro de companii care şi-au asumat rolul de actori majori ai responsabilităţii sociale.

Cea mai mare sumă a fost licitată pentru bradul ,,REAL LIFE MAGIC” by UNTOLD. Pentru al doilea an la rând, organizatorii unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, UNTOLD, au participat la evenimentul de la Muzeul Naţional de Artă al României cu un brad special, cu ajutorul căruia vor oferi zâmbete, bucurie şi magie copiilor.

Povestea bradului prezentat de UNTOLD a fost inspirată de un brad-castel dintr-o pădure locuită de elfi, plină de flori nemuritoare, aflată în inima Regatului Naturii Fermecate. În acest univers, brazii sunt simbolul vieţii, iar în interiorul lor sălăşluiesc în pace toate popoarele tărâmului UNTOLD.

Edy Chereji, Co-fondator UNTOLD Universe: ,,Este al doilea an în care UNTOLD participă la Festivalul Brazilor de Crăciun, organizat de Salvaţi Copiii România. Întotdeauna ne-am dorit să fim mai mult decât un festival de muzică şi prin toate campaniile de CSR am încercat să întindem o mână de ajutor. Susţinem performanţa în  educaţie, avem campania de donare de sânge prin care venim în sprijinul sistemului sanitar din România şi iată că pentru al doilea an consecutiv ne-am adus şi noi mica contribuţie pentru marele bine pe care organizaţia Salvaţi Copiii România îl face în fiecare zi. Bradul nostru a fost licitat cu cea mai mare sumă din acest an de către partenerii şi prietenii noştri de la Kaufland România cu 100.000 de euro, bani care vor ajuta copii defavorizaţi din România şi Ucraina să meargă la şcoală.”

Kaufland România este partener strategic al Organizaţiei Salvaţi Copiii România şi a avut cea mai mare contribuţie la cea de-a 22-a ediţie a Festivalului Brazilor, adjudecând 4 brazi creaţi de designeri români. În total, 208.000 euro au fost oferiţi de companie pentru susţinerea programelor educaţionale ale organizaţiei, care sprijină sute de copii aflaţi în situaţii de risc din România şi Ucraina.

Anna-Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România: ,,Crăciunul are o magie aparte şi am simţit asta din plin la Festivalul Brazilor din acest an. Nu a fost o surpriză faptul că bradul realizat de prietenii noştri de la UNTOLD fost cel mai râvnit, iar noi ne-am bucurat să putem arăta, din nou, că implicarea face diferenţa când e vorba de sprijinirea copiilor vulnerabili din România. Educaţia este una din direcţiile strategice ale companiei Kaufland România şi continuăm să fim alături de cauzele Salvaţi Copiii.”

Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Organizaţia Salvaţi Copiii România: ,,În fiecare an, Festivalul Brazilor de Crăciun devine rezervorul nostru de putere şi de bine. Anul acesta a fost mai mult decât atât, generozitatea şi solidaritatea au fost exemplare şi ne-au demonstrat că ele sunt capitalul cel mai de preţ al unei societăţi. Mobilizarea pentru cauza educaţiei este semnul că societatea înţelege că de la educaţie începe totul. Felicităm susţinătorii noştri de la UNTOLD pentru un brad superb, dorit de mulţi licitatori şi adjudecat de Kaufland România!”

 

La ediţia din acest an a Festivalului Brazilor de Crăciun s-a strâns o sumă record, peste 820.000 de euro. Banii strânşi la licitaţie ajung la copiii aflaţi în risc din cauza sărăciei sau a războiului din Ucraina.

Sursa:Comunicat UNTOLD FESTIVAL