Şoferi din Prahova scoşi din trafic pentru infracţiuni la regimul rutier
 
 
La data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii secţiei de poliţie rurală Blejoi în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor în comuna Târgşoru Vechi au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comună.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,47 mgL alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
Pe timpul nopţii, în jurul orei 2.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit un autoturism care circula dinspre strada Schelelor către strada Ana Ipătescu.
Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Câmpina.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,51 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.
Şi în această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
Tot ieri, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Gheorghe Doja din direcţia centru către strada Ştrandului.
Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 52 de ani din municipiul Ploieşti, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că numărele de circulaţie provizorii figurează ca fiind expirate de o săptămână.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
 
Sursa:IPJ Prahova
 
Foto ilustrativ