Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Prahova caută tineri  care vor să se implice

În perioada 29 noiembrie 2022 - 15 ianuarie 2023, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Prahova demarează Campania de Recrutări pentru echipa de tineri voluntari care doresc să se implice în activităţile curprinse în programul „Ploieşti - Let`s PLAY! Capitala Tineretului din România 2024”!

Campania de recrutare se va desfăşura atât în mediul online, fiind deja postată pe reţelele noastre de socializare, cât şi fizic, prin prezentări în liceele din Ploieşti, pe care membri ai echipei FJT Prahova le vor vizita în această perioadă, pentru a se întâlni cu elevi pasionaţi de voluntariat şi dornici de implicare şi schimbare. Totodată, aceste vizite vor avea şi scop informativ, deoarece vom povesti despre proiectul nostru şi despre evenimentele care urmează să aibă loc în Ploieşti.

Cu această ocazie, amintim faptul că Municipiul Ploieşti a fost desemnat „Capitala Tineretului din România” pentru anul 2024, astfel că multe dintre evenimentele de şi pentru tineret, importante şi recunoscute la nivel naţional, se vor desfăşura aici, în oraşul nostru: concerte, festivaluri, expoziţii, conferinţe, olimpiade, summit-uri, târguri, cupe, campionate, forumuri... Lista este lungă şi va aduna 366 de evenimente şi proiecte desfaşurate sub egida Ploieşti- Capitala Tineretului din România 2024.

Ploieşti- Capitala Tineretului din România 2024 este un program coordonat de Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Prahova, în co-management cu Primăria Municipiului Ploieşti şi în parteneriat cu insistuţiile şi ONG-urile locale. Prin urmare, toţi tinerii cu vârste cuprinse între 14 şi 35 de ani, care îşi doresc să se implice în organizarea şi desfăşurarea activităţilor cuprinse în acest program, vor deveni voluntari ai FJT Prahova. Printre oportunităţile pe care aceştia le vor avea din ipostaza de voluntar al echipei noastre se numără: Lucrul îndeaproape cu antreprenori, artişti, profesori, speakeri, specialişti din diverse domenii de activitate; Participarea la cele mai atractive şi importante evenimente din Ploieşti, şi nu doar ca spectator, deoarece a fi voluntar Ploieşti #Let'sPLAY îţi dă acces backstage; Prin practică, vor învăţa o meserie de viitor, vor deprinde abilităţi organizatorice şi de comunicare. Dacă următorul pas în educaţie sunt studiile la o facultate din străinatate, şi nu numai, vor obţine diplomele necesare pentru programele de voluntariat urmate.

Tinerii care doresc să se înscrie în echipa FJT Prahova pot accesa formularul de înscriere disponibil aici: www.ploiesti2024.ro/hai-in-echipa sau pot scana codul QR afişat pe pliantele/ afişele noastre.

Comunicat Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Prahova