Autovehicule avariate pe Bulevardul Republicii.Politistii locali au depistat faptasii
În noaptea de duminică spre luni, 07 noiembrie 2022, în jurul orei 03.10, un echipaj auto din cadrul Biroului Ordine Publică II a observat un autovehicul marca Renault, care se deplasa cu viteză pe Bulevardul Republicii spre zona de nord a municipiului. În dreptul intersecţiei cu strada Andrei Mureşanu, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, avariind două autoturisme parcate în apropiere.
Din autovehiculul care a produs accidentul au coborât două persoane de sex masculin şi una de sex feminin, care au părăsit locul faptei.
Poliţiştii locali au procedat la urmărirea suspecţilor, două dintre persoane fiind depistate pe strada Gheorghe Şincai şi aduse la locul faptei. În urma legitimării, a fost identificat numitul R.A, de 28 ani, cu domiciliul în Ploieşti, precum şi numita P.N.I, de 20 ani, cu domiciliul în Bucureşti.
Urmare apelului efectuat de poliţiştii locali prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, la faţa locului s-a prezentat un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipale, precum şi un echipaj al ambulanţei care a acordat îngrijiri medicale persoanei de sex feminin, ce a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe în vederea efectuării de investigaţii.
Continuarea cercetărilor în acest caz se efectuează de către lucrătorii Poliţiei Municipiului Ploieşti.
 
Sursa:Comunicat Politia Locala Ploiesti
 
Foto ilustrativ