UPDATE ! A  fost gasit fratele lui Valentin Dinu

IN CURSUL NOPTII TRECUTE,IN JURUL OREI 1 NOAPTEA , FRATELE CANTARETULUI PLOIESTEAN,VALENTIN DINU A FOST GASIT LA GARA DE SUD PLOIESTI .

 

Cantaretul Valentin Dinu care a devenit cunoscut la concursul de talente Romanii au Talent a postat pe pagina sa de facebook umatorul mesaj:"Am nevoie de ajutorul vostru ! Fratele meu a dispărut de acasă de 4 zile , şi nu e de găsit pe nicăieri. Am sunat la toate spitalele din ploiesti, l am căutat peste tot ! Cine îl vede , este rugat sa ma sune la orice ora. 0736034561
Dinu Cristian Vlad e numele lui !
SHARE !!!!"
Anuntul a fost facut si de Politia Prahova care a fost de asemenea alerata de familia tanarului. Potrivit descrierii facute de reprezentantii IJP Prahova, Dinu Cristian Vlad, de 33 de ani, din Ploiesti, disparut de la domiciliu are urmatoarele semnalmente: inaltime 1,65- 1, 70, par saten, lung, prins in coada, fata ovală, ochi caprui, poarta barba.
Cand a disparut, era imbracat cu geaca din fas de culoare gri, pantaloni din stofa de culoare maro, tenesi de culoare maro, fes negru.
Persoanele care pot oferi informatii despre persoana disparuta sunt rugate sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

sursa:prahova-news.ro