Poliţiştii locali ploiesteni au salvat un bărbat dintr-un incendiu

În cursul nopţii de 15/16 ianuarie 2018, în timp ce se afla pe strada Cuza-Vodă, o patrulă a Poliţiei Locale a auzit o bubuitură înfundată, destul de puternică. Încercând să afle cauza acesteia, poliţiştii locali au constatat că dintr-o anexă subterană aflată în faţa unei unităţi bancare, o persoană striga după ajutor, moment în care au văzut şi un fum negru, ce provenea din acel subsol.

          S-a procedat la verificarea zonei, fiind găsit un bărbat care cerea ajutor, acesta fiind scos din subsolul în care incendiul începuse să se propage semnificativ. De asemenea,         i s-au acodat măsuri de prim ajutor persoanei în cauză, aceasta prezentând tulburări respiratorii, vărsături şi greţuri, având urme de arsuri minore pe faţă şi pe mâini, fiind solicitată în acelaşi timp şi intervenţia Serviciului Unic de Urgenţă.

          La faţa locului s-au prezentat două autospeciale I.S.U. care au localizat şi stins incendiul, precum şi un echipaj al Ambulanţei, care a preluat victima, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

          În urma verificărilor bărbatul a fost identificat în persoana numitului S.A., în vârstă de 66 de ani, domiciliat în judeţul Bacău.