O nouă acţiune umanitară la Puchenii Moşneni. Caravana” Din suflet pentru suflete “a ajuns, din nou, la cele două familii nevoiaşe

Sâmbătă, pentru a 3 a săptămână la rând, ploieşteanul Sebastian Savulescu, Dragoş Machitescu, Adrian Iordache (Peluza Latină) şi Info Ploieşti City s-au deplasat la familiile Ianculescu şi Matei cu alte ajutoare.

3 autoturisme pline de alimente, jucării, haine şi alimente au plecat în jurul orei 15.00 dintr-o benzinărie din Bariera Bucureşti către cele două familii.

Ajunşi la Puchenii Moşneni, am fost primiţi de copii celor două familii cu lacrimi în ochi şi multă emoţie, emoţie care afost “transferată “şi la noi.

Într-o zi friguroasă, am fost încălziţi spiritual de 2 familii care au multe greutăţi, însă nu au uitat să zâmbească şi să mulţumească.

Toate acestea se datorează şi ajutorul tuturor, celor care cred în proiectul “Din suflet pentru suflete “.

“ “Din dragoste pentru oameni. Pentru că am realizat că trebuie să ne îmbogăţim spiritual, nu material “a declarat pentru Info Ploieşti City, Sebastian Savulescu.

 

Campania continuă...

 

Datorită faptului că cele două familii au nevoie (în continuare) de alimente, jucării, rechizite şi haine, continuăm campania.

Detalii puteţi afla de la Sebastian Savulescu (https://www.facebook.com/sebisav ).

Rămâi pe www.infoploiesticity.ro să afli noi detalii despre cele două familii nevoiaşe din satul Puchenii Moşneni.