Apel umanitar. Un cântăreţ de muzică populară are nevoie de ajutorul nostru. Diagnostic crunt-tumoare malignă cancerigenă
 
Ionel Lazăr, este un cântăreţ de muzică populară, în vârstă de 47 de ani, din Slobozia.
Acesta duce o luptă grea cu viaţa, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer de colon, tumoare  malignă cancerigenă.
Diagnostice secundare:
tumori la nivelul rectului, vezicii urinare, plămâni şi ficat. 
Conform artistului ” în  urmă cu un an şi jumătate, acesta  slăbise 20 de kilograme, însă nu s-a dus  la medic, presupunând că a pierdut din kilograme datorită stressului.
Din păcate la un control medical a primit un diagnostic crunt... mai multe tumori avansate în organism.
Ionel a  fost supus unei operaţii de eliminare a tumorii, din nefericire, în timpul  intervenţiei chirurgicale, medicul a constatat prezenţa altor tumori localizate în mai multe organe.
Conform spynews.ro, în acest moment, cântăreţul se află în spital  iar starea lui este gravă.
”Slăbisem în ultimul timp, am crezut că e de la oboseală, nunţi, de la munca în gospodărie, dar era vorba despre o boală imprevizibilă pe care o duc de un an jumate. Am avut o tumoră pe care am descoperit-o foarte târziu. Când m-am operat, medicii au constatat că au apărut şi alte tumori la vezica urinară, pulmon şi ficat. Acum am fost operat a doua oară şi sunt pe patul spitalului Fundeni. Doamne, să mă fac şi eu bine, câte zile oi avea… viaţa mea e în mâinile lui Dumnezeu. De un an jumate n-am mai putut să dorm, acum mi-a făcut domnul doctor nişte calmante pentru somn”, a mărturisit cântăreţul pentru Star Popular.
 
”M-a adus mama mea de cântec popular, Mariana Birică, la un doctor foarte bun la Fundeni, la domnul doctor Cirimbei Ciprian. Cred că mă va pune pe picioare după cum văd, cred că sunt spre bine. Am făcut două şedinţe de radioterapie, mai am patru până sâmbătă. M-am rugat la Dumnezeu, cânt şi la biserică, am zis că, Doamne, viaţa mea e în mâinile Tale, să mă ajute şi pe mine câte zile mai am să trăiesc. Ce or vrea Dumnezeu şi doctorii”, a mai mărturisit Ionel  Lazăr, pentru aceeaşi sursă.
 
Viaţa lui poate fi salvată.
 
Pe o reţea de socializare, prietenii şi colegii fac un apel la cei care îl pot ajuta pentru a-şi continua  tratamente costisitoare.
Aceştia au pus la dispoziţie şi un cont bancar:
RO 43 RNCB 0853 0580 4876 0001 – Lazăr Ionel