Concert caritabil organizat de Fundaţia Metropolis (Codin Maticiuc) şi MRS Residence, pentru Spitalul de Pediatrie Ploieşti
 
Astăzi dimineaţă , la Spitalul de Pediatrie Ploieşti, a avut loc conferinţa de presă premergătoare unui concert  caritabil, organiza primavara anului viitor pentru marirea unitatii de primire a unitatii sanitare mentionata.
Fondurile strânse din vânzarea biletelor şi din sponsorizări, vor fi folosite strict pentru acest priect.
Conform organizatoriilor   data concertului, locatia  şi preţul biletelor, vor fi anuntate in cel mai scurt timp.
 
La acesta conferinta au participat doamna doctor Anca Miu (manager al Spitalului de Peditrie), Dan Constantin Aldea (Director Executiv Maristar – MRS Residence şi Codin Maticiuc (Presedintele  Fundaţiei Metropolis-inititorul proiectului ”Spitale Publice din fonduri private”.
 
Declaratii:
 
”Până la realizarea unui spital municipal nou avem nevoie de o nouă cameră în care să primim copiii şi părinţii. Actuala unitate de primiri urgenţe nu face faţă afluxului mare de pacienţi, care a ajuns anual la peste 40.000 de persoane” , Anca Miu.
De asemenea, doamna doctor  a spus că în 2019 suma pentru extinderea spatiului ar costa in jur de aproximativ 100.000 de euro, însă din caza pandemiei, pretrile si serviciile au crescut cu 50 %.
 
”Suntem datori să ne implicăm în comunitate şi de aceea am ales acest proiect, alături de Fundaţia Metropolis a lui Codin Maticiuc, care derulează proiecte similare în mai multe oraşe din ţară. Vom face tot ce depinde de noi pentru ca spitalul de copii să aibă o unitate de primiri urgenţe modernă”,Dan Constantin Aldea.
De mentionat ca  Maristar – MRS Residence nu va participa la selecţia de oferte pentru desemnarea constructorului care va realiza investiţia, asa cum a precizat directorul companiei.
 
”Când am aflat că o firmă din Ploieşti este dispusă să facă acest proiect, am acceptat imediat să dublez suma strânsă din conturile fundaţiei mele. Intenţionăm să organizăm la Ploieşti un super-concert, cu artişti care sunt deja ambasadori ai proiectului nostru pentru modernizarea spitalelor de stat cu fonduri private. Încă nu am definitivat lista celor care au urcat pe scenă, dar vă pot spune că Theo Rose, de exemplu, şi-a manifestat dorinţa de a cânta gratuit, la Ploieşti, pentru spitalul de copii”,Codin Maticiuc.
 
 
 
Video:Adrian Negoi (voluntar INFOPLOIESTICITY.RO)