INFOPLOIESTICITY se alatura campaniei ”Braţ la braţ pentru Florin Dorobanţu, tânărul căruia i-a luat foc casa!”
De astăzi, INFOPLOIESTICITY se alătura campaniei ”Braţ la braţ pentru Florin Dorobanţu, tânărul căruia i-a luat foc casa!”, campanie iniţiată de prietenii noştri de la MFC OILFRIENDS PLOIEŞTI.
 
Astfel, cei care doresc să ajute tânărul în vârstă de 20 de ani, din localitatea Răduleşti ( judeţul Ialomiţa), cu produse de uz personal, uz casnic, materiale de construcţii, alimente neperisabile, etc. ne pot contacta la numărul de whatsapp:0729.250.940  sau mesaj privat pe pagina MFC OILFRIENDS PLOIEŞTI.
 
Povestea lui Florin
 
Drama băiatului a ieşit de curând la lumină. Acesta a fost şi încă mai este greu încercat de viaţă, neavând una deloc uşoară. Provine dintr-o familie destrămată, părinţii lui divorţând când era foarte mic, moment în care l-au şi abandonat. În momentul de faţă, Florin are un singur vis: să-şi poată construi o locuinţă a sa, fiindcă cea în care locuia a ars şi nimeni nu a sărit să stingă incendiul. Când a ajuns acasă de la locul de muncă era deja prea târziu. Tot ce a mai rămas în urma dezastrului, au mai fost câteva pături, pe care le foloseşte şi pe post de pat, plus unele haine ponosite. Acum, tânărul munceşte de zor pentru a-şi vedea visul cu ochii, acela de a avea un loc al său, însă problemele nu s-au oprit aici. O nouă construcţie pe terenul pe care se află casa care a luat foc, nu se poate ridica, şi asta pentru că acel teren aparţine unei mătuşi a tânărului. Prin urmare, angajatorul său, un om cu suflet mare, a început să caute un teren şi, după multe insistenţe, a reuşit să găsească un pământ bun. Totuşi, costurile de cumpărare ale acestuia ajung la 15.000 de lei, aşa că bărbatul care l-a angajat a apelat public la oamenii de pe internet, iar foarte mulţi s-au mobilizat rapid, pentru că în doar câteva zile s-au strâns deja 3000 de lei. Totuşi, mai este nevoie de mult mai mulţi bani pentru ca băiatul să aibă parte de o casă. Aşa că oamenii cu inimă mare care doresc să doneze, o pot face în contul în lei pe care tânărul şi l-a deschis recent la o bancă: RO55INGB0000999912908002, pe numele Dorobanţu Liviu Florin.
Mai mult, angajatorul s-a oferit să îi facă o cameră unde să stea: acoperiş, uşă, parchet, geam, ciment etc.
 
Astfel, MFC Oilfriends Ploieşti începe o nouă campanile de ajutorare şi face apel la toate formaţiile din Liga Minifotbal Prahova să se mobilizeze pentru a ajuta un tânăr care merită o viaţă mai bună. Fiecare poate oferi haine, alimente sau medicamente, fiindcă iarna se apropie şi condiţiile sunt extrem de rele. Considerăm că înainte de toate duelurile şi pe care le vom mai avea pe teren, unitatea noastră poate face diferenţa în astfel de timpuri.
 
Cu stimă şi mii de mulţumiri, conducerea MFCOP!