Politistii locali din Ploiesti au efectuat acţiuni de control în mijloacele de transport în comun. In urma acestora au aplicat 8 amenzi

 În perioada 01-30 septembrie 2022, poliţiştii locali din cadrul Birourilor de Ordine Publică au participat împreună cu lucrătorii din cadrul T.C.E. Ploieşti, la un număr de 10 acţiuni de control desfăşurate în mijloacele de transport în comun, fiind legitimate şi sancţionate 232 persoane.

Distinctiv de sancţiunile aplicate de lucrători T.C.E., poliţiştii locali au aplicat 8 amenzi în valoare totală de 2150 lei, conform Legii nr. 61/1991, pentru adresarea de injurii şi expresii jignitoare, gesturi obscene, refuz de legitimare, precum şi pentru tulburarea liniştii publice.

Poliţia Locală Ploieşti desfăşoară acţiuni de prevenire a faptelor antisociale în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă pentru cetăţeni.

Totodată, informăm ploieştenii că suntem permanent la dispoziţie prin Dispeceratul instituţiei, la numerele de telefon 0244/954 şi 0244/513255, precum şi prin intermediul adresei de e-mail : office@polocploiesti.ro.

Sursa:Comunicat Politia Locala ploiesti

Foto ilustrtiv