Impreuna pentru oameni. Impreuna  pentru  familia Ianculescu din  Puchenii Mosneni (foto)

O tragedie a lovit in seara zilei de data de 23 decembrie 2017 , o familie cu 6 copii din comuna Puchenii Mari,sat Puchenii Mosneni  ( jud.Prahova ).

Cu o zi inaintea Ajunul Craciunului  fam. Ianculescu, a fost lovita de o mare nenorocire: casa a fost arsa pana la temelie de un incendiu puternic,potrivit  jurnalulph.ro , ( http://jurnalulph.ro/administratie/39488-pericol-de-explozie-in-prahova-incendiu-la-o-locuinta-din-puchenii-mari-langa-care-era-o-magazie-cu-100-tone-azotat-de-amoniu-video.html ), focul a afectat 200 mp din casa ,potrivit unor surse incendiul ar fi izbucnit de la o sobă .

Ajunsi imediat la fata locului,pompierii prahoveni au reusit sa stinga focarul de incendiu in aproximativ 25 minute,evitandu-se  o tragedie mai mare,la 10 metri de casa  aflandu-se un rezervor de motorină şi o magazie cu 100 tone azotat de amoniu în saci.

Mobilizare exemplara a Peluzei Latine.

Pe data de 30 decembrie ploiesteanul  Sebastian Savulescu ( un tanar care are la activ mai multe actiuni caritabile ) impreuna cu suporterii “lupilor galbeni “ din grupul Peluza Latina, au  format o caravana si au plecat cu alimente,jucarii si hainute pentru familia Ianculescu , acestia fiind insotiti si de un reprezentant al Info Ploiesti City .

Din discutiile avute cu Primarul Negoi Constantin si Viceprimarul comunei  Costi Herea , avem certitudinea ca parintii sunt foarte muncitori si respectati in comunitate.

Orice ajutor este venit.

Pe langa faptul ca familia are nevoie de hainute si alimente,cel mai mult are nevoie de materiale pentru constructii , casa fiind arsa din temelie , tatal fiind dispus de maine sa reanceapa constructia acesteia ,insa nu detine materialele necesare . 

 Intr-o camaruta sunt 9 suflete .

Toata familia 6 copii si 3 adulti locuiesc momentan intr-o camaruta la o ruda de acestora din aceeasi localitate .

Apel la ajutor .

“ Dragii mei, avem nevoie de ajutor! 

Pe data de 23 decembrie, o familie cu 6 copii din Puchenii Mari, Fam. Ianculescu, a fost lovita de o mare nenorocire: un incediu le-a luat tot ce aveau mai de pret...acoperisul de deasupra capului! 
In data de 30 decembrie impreuna cu Peluza Latina, i-am vizitat si ajutat cu alimente, dar este nevoie urgenta de o locuinta. Din discutiile avute cu Primaria(Primar Negoi Constantin&Viceprimar Costi Herea) avem certitudinea ca parintii sunt foarte muncitori si respectati in comunitate. Este nevoie totusi de hainute, alimente si sprijin pentru ai ajuta sa ridice o casuta pe fundatia fostei locuinte (au pierdut tot in incediu, iar acum locuiesc la o ruda intr-o camaruta toti 9, 6 copii+3 adulti). Tatal este dispus sa inceapa constructia de maine(se pricepe), dar ii lipsesc materialele.

Va rog, din suflet, haideti sa nu ne oprim din a ajuta oamenii de langa noi, chiar daca Craciunul a trecut. Mai jos, aveti varstele copiilor si masurile de la picior in paranteze:

Ianculescu Marian.varsta.8.ani.si.6luni.(nr.30.).
Ianculescu Florin Catalin .varsta.7ani.(nr 28)
Ianculescu Georgiana Angelika.varsta.5 ani.(nr 26)
Ianculescu Leonardo Mirel.varsta.4ani(24)
Ianculescu.Ionut.Ramon.varsta.2ani si 5luni.(nr22)
Ianculescu Marian Catalin.varsta..1an.si 8luni.(20)

Copii frumosi, copii nevinovati care au nevoie de noi!!!!
Adresa unde locuiesc acum:
Com. Puchenii Mari, sat Puchenii Mosneni,str. Satu Nou, nr. 116.

Din suflet pentru suflete, asa sa ne ajute Dumnezeu! “ este mesajul lui Sebastian Savulescu,pe facebook.

Info Ploiesti City alaturi de actiunea demarata de Peluza Latina si Sebastian Savulescu .

Pentru a ajuta familia cu cele necesare , Info Ploiesti City pune la dispozitie e-mailul :infoploiesticity@yahoo.com sau mesaj privat pe pagina de facebook : https://www.facebook.com/sebisav , de asemenea impreuna cu Sebastian Savulescu si Peluza Latina va vom  tine la curent cu desfasurarea aceastei  actiuni caritabile .

 

"Din suflet pentru suflete, asa sa ne ajute Dumnezeu! "

UDATE STIRE :  " In aceeasi curte cu Fam Ianculescu, locuieste  si familia  Matei, cu 10 copii, tatal si mama lor sunt bolnavi de cancer in stadiul 3. Cu greu au scapat de furia focului, dar traiesc in niste conditii greu de imaginat. Mama urmeaza chimioterapie la Bucuresti si sansele de supravietuire sunt minime . Cand am privit-o in ochii inlacrimati, am inteles din nou, de ce ma aflu acolo. Prin mine si VOI, cu ajutorul lui Dumnezeu, daca va fi sa-si paraseasca copii, macar va pleca impacata, ca ei nu mai sunt singuri. De acum, ne au pe NOI! 

Va rog, din inima, sa fim SPERANTA pe care a vazut-o o mama indurerata de griji si o boala necrutatoare! Asa sa ne ajute Dumnezeu!" Sebastian Savulescu .