PRAHOVA.Infracţiuni la regimul rutier
La data de 29 septembrie a.c,, în jurul orei 3.30, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe  DN1, pe raza localităţii Potigrafu, au oprit pentru control un autoturism fiind înregistrat de aparatul TruCAM cu viteza de 105km/h în localitate(+35km/h). 
Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Ploieşti, iar în urma verificării în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice SUSPENDAT.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.
 
La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 6.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Valenii de Munte, în timp ce acţionau în filtru rutier pe raza oraşului Vălenii de Munte în zona centrală, au oprit pentru control un autoturism, care se deplasa dinspre Braşov către Ploieşti, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Teişani.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului este expirată de aproximativ două săptămâni.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
Sursa:IJP Prahova
Foto ilustrativ