Tineri din Ploiesti  arestaţi preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată
 
La data de 17 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti au depistat un al treilea tânăr bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, faptă comisă la începutul lunii august a anului în curs. 
 
În fapt, la data de 9 august a.c., în jurul orei 02:30, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Ploieşti, trei tineri cu vârstele de 17, 19, respectiv 21 de ani, cu ajutorul unui obiect contondent, ar fi încercat să lovească un tânăr în vârstă de 17 ani, acesta din urmă ferindu-se, fără a suferi vătămări corporale. Ulterior, de teamă, tânărul de 17 ani le-ar fi dat o brăţară din aur pe care o avea asupra sa. 
 
Doi dintre tinerii bănuiţi de comiterea faptei, cei cu vârstele de 19, respectiv 21 de ani au fost depistaţi de poliţişti la data comiterii faptei, faţă de aceştia fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior aceea a arestării preventive pentru 30 de zile. 
 
Cu ocazia depistării celui de-al treilea tânăr, în urma audierii conform procedurilor şi a materialului probator administrat, ieri, 17 septembrie a.c., şi faţă de el a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar astăzi a fost dispusă măsura  arestării preventive pentru 30 de zile. 
 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ