Apa caldă şi sistemul de termoficare din Ploieşti, încotro?  Cafeneaua Comunitară continuă cu o nouă dezbatere privind problemele Ploieştiului

 

Apa caldă şi sistemul de termoficare din Ploieşti, încotro?

Cafeneaua Comunitară continuă cu o nouă dezbatere privind problemele Ploieştiului

 

Fundaţia Comunitară Prahova, împreună cu Dada TV şi partenerii media locali, organizează în seara aceasta o nouă întâlnire de Cafenea Comunitară. De data aceasta este o dezbatere privind situaţia actuală şi soluţiile pentru sistemul de apă caldă şi termoficare ale oraşului.

Evenimentul va putea fi urmărit live începând cu ora 17.00 pe pagina de Facebook a Fundaţiei Comunitare Prahova, pe canalul de YouTube Ploieştii.ro, pe postul TV – Ploieşti TV, pe pagina de Facebook Observatorul Prahovean.

Scopul acestei întâlniri este de a crea un cadru de dialog în care să deschidem conversaţii alături de autorităţi publice, presă şi comunitatea în care trăim privind problema sistemului de termoficare şi a sistemului de apă caldă din Ploieştiului. Ne dorim ca la finalul acestei dezbateri să avem concluzii clare pentru locuitorii oraşului.

Dezbaterea va fi moderată de către jurnaliştii Oana Despa şi Claudius Dociu, iar din partea autorităţilor implicate în problema apei calde şi a sistemului de termoficare şi-au anunţat prezenţa Prefectul Judeţului Prahova - Virgiliu Daniel Nanu, Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova - Cristian Apostol, Primarul Municipiului Ploieşti - Andrei Liviu Volosevici şi Preşedintele Uniunii Asociaţiilor de Proprietari Prahova -Eugen Cristescu.

Această ediţie este organizată cu sprijinul DADA TV, Ploieşti TV, Grupul Observatorul Prahovean, Ploiestii.ro, Prahova Economica, Ziarul Ploieştii, Actualitatea Prahoveană, DePrahova.ro, Telegrama, Ştiri Actuale, Radio Prahova, Magic FM, GazetaPH.ro, Ziarul Incomod, Prahova-news.ro şi infoploiesticity.ro

Despre Cafeneaua Comunitară Ploieşti

Gândit ca un spaţiu de găsit soluţii pentru oraş, Cafeneaua Comunitară face parte din „Fondul pentru Revitalizare Comunitară” şi este o platformă de dialog şi iniţiative civice dedicate Ploieştiului. Este locul care aduce cei mai importanţi membri ai comunităţii locale la aceeaşi masă, la o cafea bună, să vorbim despre ce dorim de la acest oraş. Şi să facem lucrurile să se întâmple. Împreună.

Cafeneaua este locul din care pleacă iniţiative, care uneşte probleme cu soluţii, deschide căi de dialog, ne dă încredere că se poate, ne dă energie, ne inspiră. Într-un cuvânt, trezeşte Ploieştiul la viaţă.

Credem că o comunitate locală puternică este cheia dezvoltării şi prosperităţii urbane, iar o comunitate puternică are nevoie de fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, noi, Fundaţia Comunitară Prahova lansăm Cafeneaua Comunitară Ploieşti, un proiect civic dedicat comunităţii în care trăim, prin care ne dorim să facem mai mult decât să aducem la aceeaşi masă persoane care doresc să se implice. Împreună, vom identifica, incuba şi implementa soluţii pentru problemele actuale ale Ploieştiului.

Despre noi, Fundaţia Comunitară Prahova

Fundaţia Comunitară Prahova uneşte cauzele care contează cu oamenii cărora le pasă. Prin programele şi evenimentele pe care le organizăm, unim resursele locale (timp, expertiză, fonduri) cu cele mai importante nevoi, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim cu toţii să trăim.

Concret, în cei 9 ani de activitate am susţinut 195 de proiecte judeţene şi 42 de burse, am implementat 22 proiecte comunitare şi am ajutat 15 cazuri medicale cu peste 3.000.000 lei, împreună cu 95 de companii şi fundaţii naţionale şi peste 1100 de donatori individuali. Fundaţia Comunitară Prahova este o organizaţie judeţeană autonomă, apolitică, non-profit, non-guvernamentală şi nu se află sub influenţa niciunei companii sau persoane. Facem parte din Federaţia Fundaţiile Comunitare din România (http://ffcr.ro/), alături de alte 17 Fundaţii Comunitare, cu care colaborăm pentru a aduce în judeţul nostru cele mai bune programe pentru dezvoltarea comunităţii.

Sursa.Comunicat de presa Fundatia Comunitara Prahova