DGASPC Prahova va organiza un Mini-Campionat de fotbal, dedicat copiilor şi tinerilor din sistemul de protecţie
După o vacanţă în care s-au bucurat de zile de relaxare şi bună dispoziţie, în care au adunat amintiri frumoase, începerea şcolii este un moment încărcat de emoţie pentru copiii de toate vârstele. 
Pentru ca startul spre provocările şi experienţele noului an şcolar să fie cât mai plăcut şi antrenant, în data de 9 septembrie 2022, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova organizează la Complexul de Servicii Comunitare ”Sfânta Filofteia” Câmpina o nouă ediţie a evenimentului sportiv intitulat Mini-Campionat de fotbal, dedicat copiilor şi tinerilor din sistemul de protecţie.
Scopul acestui eveniment îl reprezintă atât ocazia reunirii copiilor într-un cadru cât mai prietenos, precum şi faptul că sportul şi activitatea fizică oferă acestora posibilitatea de a-şi asuma diferite roluri, de a dobândi noi abilităţi sociale (toleranţă, respect faţă de ceilalţi), de a se adapta la obiectivul echipei (prin cooperare, coeziune).
La competiţie participă atât beneficiari din centrele de tip rezidenţial aflate în structura instituţiei, cât şi copii aflaţi în sistemul de protecţie de tip familial.
Într-o atmosferă dominată de bună dispoziţie, evenimentul va fi însufleţit şi de susţinătorii echipelor participante, iar fair-play-ul va fi cuvântul de ordine pe tot parcursul meciurilor disputate de către inimoşii noştri sportivi.
 
Sursa:Comunicat DGASPC Prahova