Soferi prahoveni depistaţi la volan sub influenţa alcoolului
La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 7.15, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Valea Calugarească, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza comunei Dumbrava, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comună. 
Întrucât la înmânarea documentelor bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Tot ieri, în jurul orei 19.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe Şoseaua Vestului, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiu. 
Întrucât la înmânarea documentelor acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. 
Şi în această cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Sursa:IJP Prahova
Foto ilustrativ/svnews.ro