Poliţiştii prahoveni alături de elevi in noul an scolar
Începem un nou an şcolar cu dorinţa ca, după emoţia de astăzi, colaborarea şcoală – familie – poliţie să reînceapă, cu implicare şi încredere, astfel încât eforturile noastre să le asigure copiilor un mediu sigur. 
 
Pentru unii, astăzi este o primă experienţă, un început de drum, o ocazie de a întâlni noi colegi sau prieteni. Pentru alţii, e un moment în care sunt reluate lecţiile şi vechile activităţi, în procesul de formare.
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova urează elevilor, să aibă parte de un an plin de reuşite, cu rezultate foarte bune şi provocări depăşite cu succes. Vă garantăm că, printre cei care vă oferă sprijin, siguranţă şi înţelegere, ne aflăm şi noi, poliţiştii. 
 
Poliţiştii prahoveni vă vor sprijini în efortul de a le fi aproape copiilor, de a le cunoaşte dorinţele şi preocupările. Ei au nevoie de atenţie, de protecţie şi de îndrumare şi de aceea, printre cele mai importante lucruri pe care le putem oferi sunt timpul şi deschiderea noastră. 
 
Vă asigurăm că vă vom fi alături, vom concepe şi desfăşura programe şi activităţi de informare şi prevenire, vom fi la întâlniri cu elevii şi le vom spune cum să acţioneze atunci când sunt puşi în situaţii dificile pe stradă, la şcoală, când sunt singuri acasă sau folosesc internetul. 
 
Urăm tuturor elevilor un an şcolar plin de reuşite, cu rezultate foarte bune şi provocări depăşite cu succes.
 
Sursa si video :IJP Prahova