Soferi prahoveni depistaţi beti  la volan
 
În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 06:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina- Biroulu Rutier au fost sesizaţi despre faptul că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiu ar fi avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în care a fost implicat un autoturism, fiind posibil ca şoferul să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice.  
 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Câmpina. 
 
Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 18:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Boldeşti-Scăeni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza de competenţă, au oprit, pentru control, pe Drumul Naţional 1 A, în comuna Lipăneşti un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 75 de ani, din comuna Şoimari. 
 
Întrucât la înmânarea documentelor bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. 
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. 
 
Noaptea trecută, în jurul orei 01:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Slănic, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza de competenţă, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani, din oraş. 
 
Întrucât la înmânarea documentelor tânărul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. 
 
Şi în această cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Sursa:IPJ Prahova
Foto ilustrativ/ph-online.ro