Primăria Municipiului Ploieşti continuă, şi anul acesta,  proiectul  “Primul Ghiozdan”
Primăria Municipiului Ploieşti continuă, şi anul acesta, proiectul devenit deja o tradiţie, de acordare a pachetului de rechizite şcolare “Primul Ghiozdan”, copiilor înscrişi în clasa I, în anul şcolar 2022-2023.
Municipalitatea ploieşteană a recepţionat astăzi cele 1780 de ghiozdane noi, care vor fi distribuite unităţilor de învăţământ ploieştene, în perioada 30 - 31 august 2022, urmând ca acestea să le fie dăruite copiilor la începutul noului an şcolar.
Ghiozdanele au un design atractiv, atât pentru fete, cât şi pentru băieţi şi vor include şi câte un set de rechizite şcolare, respectiv: caiete, penar, riglă, acuarele, stilou, creioane şi coperţi.
Menţionăm că, bugetul prevăzut pentru derularea acestui program a fost de 160.000 lei.
Consecventă ideii de a aduce un strop de bucurie micuţilor care vor păşi, pentru întâia oară, pragul unităţilor de învăţământ, Programul “Primul Ghiozdan”, derulat de municipalitatea ploieşteană pentru al zecelea an consecutiv, este menit să le aducă micilor boboci, dornici să desluşească buchile cărţii, o surpriză plăcută şi utilă la început de an şcolar.
 
Sursa:Primaria Mun.Ploiesti