Constatările poliţiştilor rutieri din Prahova
La data de 26 august a.c., în jurul orei 19:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe Bulevardul Carol I din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiu. 
 
Având în vedere comportamentul suspect al conducătorului auto, acesta a fost supus testării cu aparatul DrugTest care a indicat prezenţa unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice. 
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.
 
Noaptea trecută, în jurul orei 00:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Boldeşti-Scăeni, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe strada Petrolistului din oraş, au oprit, pentru control, în zona intersecţiei cu DN 1 A, un autoturism condus de un tânăr  în vârstă de 22 de ani, din comuna Lipăneşti. 
 
Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constat faptul că valabilitatea autotlrizaţiei de circulaţie provizorie este expirată din luna aprilie a anului în curs. 
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere a unui autovehicul neînmatriculat. 
Sursa:IPJ Prahova