Scandalagii amendaţi de poliţiştii locali Ploiesti

În noaptea de marţi spre miercuri a.c., în jurul orei 02.45, Dispeceratul Poliţiei Locale Ploieşti a fost sesizat cu privire la faptul că pe strada Mihail Kogălniceanu, două grupuri de persoane provoacă scandal în parcarea Hotelului Prahova.

În urma celor semnalate, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţişti locali, care a identificat şase indivizi implicaţi în scandal, cu vârste cuprinse între 28 şi 41 de ani, domiciliaţi în Ploieşti, Blejoi şi comuna Vlad Ţepeş din judeţul Călăraşi. Astfel, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 (actualizată), au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1400 lei.

Totodată, s-a solicitat sprijinul poliţiştilor locali din cadrul echipei de intervenţie rapidă, cu ajutorul cărora scandalagii au fost predaţi  lucrătorilor Secţiei nr. 1 Poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

Persoană căzută pe stradă

          Miercuri, 20 decembrie 2017, în jurul orei 08:15, echipajul din cadrul Serviciului Circulaţie pe Drumurile Publice aflat în patrulare cu auto PH-11-PLP, a sesizat faptul că la intersecţia străzilor Buna Vestire – Ion Rusu Şirianu, o persoană de sex masculin era căzută pe trotuar.

          Poliţiştii locali au constatat că bărbatul era în stare de inconştienţă şi au procedat la luarea măsurilor de acordare a primului ajutor, totodată solicitând intervenţia prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, a unui ehipaj al ambulanţei.

          Persoana în cauză, identificată ca fiind numitul D.V., în vârstă de aproximativ 40 de ani, cu domiciliul în municipiul Ploieşti, a fost preluată de serviciul de ambulanţă, în stare stabilă.

          Mulţumim colegilor nostri Buzea Mariana, Popescu Cristian şi Păişu George pentru profesionalismul şi spiritul civic de care au dat dovadă prin modul lor de acţiune şi intervenţie.