Campanie umanitară de reciclare” Recycle Team” la C.N.” I.L. CARAGIALE” PLOIEŞTI, pentru o fetita in varsta de 5 ani  diagnosticata cu  cancer stagiu 4
 
Timp de două zile, 28 şi 29 august a.c., la C.N.” I.L. CARAGIALE” PLOIEŞTI va avea loc o campanie umanitară de reciclare”” Recycle Team”.
 
Cu această ocazie,” Asociaţia Simbio Prahova susţinută de ANCBP PRAHOVA între data de 28-29 august 2022 are ca scop reciclarea a cât mai multe materiale pentru un caz umanitar.
Proiectul se numeşte Recycle Team şi are în vedere strângerea a cât mai multe materiale, respectiv :
Plastic, sticlă, carton, aluminiu, hârtie, baterii, electrocasnice
Proiectul are loc la Colegiul Naţional Ion Luca Caragiale în intervalul orar 12:00-17:00 pe data de 28.08.2022, unde puteţi veni cu materialele respective, acestea fiind reciclate mai departe de către Friends Recycling S.R.L.
Cu această ocazie vă invităm să participaţi alături de noi şi de partenerii noştri în acest proiect, la acţiunea de reciclare pe data de 28.08.2022. Pe data de 29 Friends Recycling S.R.L. vor prelua materialele şi ne vor oferi banii pe ceea ce am strâns împreuna.
 De asemenea, vă informăm că banii pe materialele aduse vor fi donaţi către Maia, o fetiţa de 5 ani ce a fost diagnosticată cu cancer stagiu 4. Maia se simte bine momentan însă va începe alt tratament de radioterapie mai târziu imunoterapie, având nevoie de 25000$ după aceste tratamente pentru vaccin. Pe lângă faptul că susţinem acest caz umanitar ne dorim să atragem atenţia comunităţii cu privire la importanţa reciclării selective şi că împreuna putem face mult mai mult bine, atât Maiei cât şi Planetei.
          Vă rugăm să ne confirmaţi decizia dumneavoastră până cel târziu în 20.08.2022 pentru a avea timp să efectuăm toate demersurile organizatorice necesare în funcţie de numărul de participanţi.
      În speranţa unui răspuns afirmativ, vă mulţumim anticipat !
 
Asociaţia Simbio Prahova; Constantin Corina Elena, vicepreşedinte
 Şef filiala ANCBP PRAHOVA, Inspector şef – Constantin Sorin Ionescu”
 
Despe cazul Maia...
Maia este din Ploieşti, are 5 ani, a fost diagnosticată anul trecut cu cancer stagiul 4, după 10 cicluri de chimoterapie e mult mai bine dar încă mai sunt probleme.
Acum o să înceapă alt tratament radioterapie, mai târziu imunoterapie.
Are nevoie de 25000$ pentru tratament.
Momentan este în străinătate cu mama sa pentru a realiza tratamentul.
” Maia a avut 10 cicluri de chimoterapie, iar după acest tratament, Maia a petrecut 8 ore în operaţie. Prinţesa noastră a trecut cu succes peste cele două obstacole dar din păcate, lupta fetiţei mele nu s-a încheiat, ea are 60% şanse să recidivează în următori 5 ani, în acest moment şansele ei de a învinge din nou cancerul scad la 5% cea ce este îngrozitor, şi vă implor pentru ajutorul vostru !
Există un studiu clinic disponibil la Memorial Sloan Settering Cancer Centre din New York (N.R. este un spital pentru copiii aflaţi în remisie de neuroblatom cu risc ridicat), acesta este un tip de imunoterapie sub forma de vaccinare, vaccinul va antrena sistemul imunitar al Maiei, să identifice şi să distrugă celulele neuroblastomului care pândesc în organism după chimoterapi, e dar din păcate pentru noi este o sumă imensă şi nu ne permitem
Vă rog frumos oameni buni şi cu sufletul mare dacă puteţi să ne ajutaţi financiar Pentruca MAIA să învingă cancerul, orice ce sumă cât de mică este foarte importantă pentru viaţa lui Maia.
Vă mulţumesc frumos
Monzo
Nume : Cristina Mihai
Sort Code : 04-00-04
Account number : 39210592” este apelul disperat al mamei.
 
Mai multe detalii despre acest caz AICI:https://www.facebook.com/Maia-Story-102299922489912