Prahova in Acţiune prin proiectul „Prin sport noi facem bine” direcţionează o suma de 2.010 lei către Costel Ardelean, diagnosticat cu cancer pe creier
 
Prahova in Acţiune prin proiectul „Prin sport noi facem bine” direcţionează astăzi prima suma de bani stransă, in valoare de 2.010 lei către Costel Ardelean, diagnosticat cu cancer pe creier. 
Costel Ardelean in varstă de 32 de ani este fiu, soţ si tata al unei fetiţe de 2 ani. 
In urma descoperirii unei tumore pe creier, după prima operaţie, şi in urma investigaţiilor specifice, medicii au constatat malignitatea ţesutului canceros. Riscul cel mai mare este ca celulele maligne să se dezlipească, să treacă in circuitul sanguin / limfatic, să ajungă şi la alte organe şi să creeze metastaze. Pentru urmatoarea operaţie Costel Ardelean are nevoie de 14.300 Euro.
Acum situaţia financiara precară a familiei nu permite strângerea acestei sume de bani. El are nevoie de ajutorul nostru pentru a se face bine si a trăi alături de familia sa iubitoare. 
Haideţi să-l ajutam pe Costel Ardelean să se faca bine si să-şi crească fetiţa. Impreună putem aduce speranţa in această familie!
Prahova in Acţiune prin proiectul „Prin sport noi face bine”  a donat primii, 2.000 lei ( aprox 430 de euro)  din cei 14.300 Euro necesari pentru a face operaţia. Doneaza si tu! 
Povestea lui Costel Ardelean o găsiţi şi pe pagina "Speranţă pentru România".  
Puteţi dona în urmatoarele conturi :
CONT ÎN LEI: RO46BTRLRONCRT0611174101
CONT ÎN EURO: RO93BTRLEURCRT0611174101
NUME BENEFICIAR : ALEXANDRA NICHITA
 
Mai multe detalii despre acest caz AICI:
 
Sursa:Comunicat ”Prahova in Actiune