Atentie la portofele.Un individ a sustras portofelul din buzunarul unui bărbat aflat într-o  staţie T.C.E.

 

În cursul nopţii de miercuri, 13.12.2017, în jurul orei 22.30, un echipaj aparţinând Poliţiei Locale Ploieşti, care desfăşura activităţi specifice de patrulare în zona centrală a municipiului, a fost sesizat de către conducătorul unui autobuz al S.C. Transport Călători Express S.A., ce oprise în staţia Coreco Hale şi circula pe traseul 30 dinspre Hipodrom spre bulevardul Republicii, despre faptul că doi bărbaţi se bat în mijlocul de transport în comun.

Poliţiştii locali au procedat la coborârea din autobuz a celor doi indivizi, precum şi a unei femei care îi însoţea. Persoanele în cauză, identificate ca fiind A.Liliac, de 38 ani, Ş. Mannix, de 43 ani şi M. Mihaela, de 32 ani, se certau din cauza unei sume de bani.

Din relatările celor implicaţi în conflict a rezultat că unul dintre indivizi a sustras portofelul din buzunarul unui bărbat aflat în staţia T.C.E. Coreco Sud, ulterior apărând neînţelegeri cu privire la banii găsiţi în  acesta.

În urma controlului corporal, în buzunarul din spate al pantalonilor, asupra lui A. Liliac s-a găsit potofelul în care se afla o carte de identitate şi un permis de conducere aparţinând păgubitului, precum şi suma de 255,4 lei.

Poliţiştii locali au predat suspectul şi bunurile sustrase lucrătorilor Secţiei nr. 4 de Poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, poliţiştii locali l-au identificat şi pe bărbatul păgubit, ce se afla în zona magazinului BIG, fiind condus şi el la secţia de poliţie.

foto cu caracter informativ .