Hai să-i salvăm viaţa lui David. Donează sânge
David Stocheciu are 14 ani,  copilul  s-a electrocutat în apropierea unor linii de cale ferată din Ploieşti  şi din nefercire a suferit arsuri de gradele 3 şi 4 pe 70% din suprafaţa corpului .
Detalii aici:
Minorul este  internat la secţia ATI a Spitalului  Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti.
În acest moment a primit pentru 5 zile ( marţi 19 iulie a.c.) o doză de de concentrat trombocitar.
De marţi (19 iulie ) puteţi dona (ORICE GRUPĂ SANGUINĂ)  la Centrul de Transfuzie Sanguină  Ploieşti-Şoseaua Vestului nr 24 (lângă SAJ Prahova), orice centrul de transfuzie sanguină din ţară sau direct la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii ”Grigore Alexandrescu”, cu menţiunea ”David Stocheciu-Spitalului  Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti”.
„Băiatul are o grupă de sânge mai rară: B3 RH negativ, dar, în baza unei cereri a medicului curant, se poate dona orice grupă şi va primi ce are nevoie. Este singura modalitate în care David poate să trăiască. ” precizează  ISU Prahova.
Acţiune de donare organizată de IJP, IJJ şi ISU Prahova.
”Aşa cum în misiunile lor poliţiştii, jandarmii şi pompierii prahoveni sunt pregătiţi să facă faţă provocărilor de zi cu zi, aşa au decis ca azi 15 iulie a.c., să-şi facă serviciul împreună,  pentru a da o şansă la viaţă lui David.
Povestea cred că o ştim cu toţii... în urma unui accident nefericit, acest copil de numai 14 ani din Ploieşti este în stare gravă la un spital din Bucureşti şi are nevoie urgentă de sânge.
Am ales să fim alături de el, într-un număr mare şi vom continua să mergem la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti, pe tot parcursul săptămânii viitoare!
Vă îndemnăm şi pe voi să fiţi solidari şi generoşi!” precizează IPJ Prahova.