Sebastian Toma este noul director medical al Spitalului Judetean Prahova
 
Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, a anuntat astazi schimbarea din functie a directorului medical al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti. Anuntul vine la scurt timp după ce zilele acestea au fost semnalate în presa locala mai multe nemulţumiri ale angajatilor.
“Având în vedere starea tensionată care a apărut în ultimele zile la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, am participat, astăzi, la o discuţie de clarificare a situaţiilor existente în această unitate medicală, atât cu conducerea spitalului, cât şi cu reprezentanţi ai corpului medical.
În urma acestei şedinţe, a reieşit că, din cauza unor deficienţe în comunicare s-a ajuns la unele nemulţumiri în rândul cadrelor medicale, care, astăzi, s-au soldat cu demisia directorului medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. I-am mulţumit pentru buna colaborare avută şi am semnat decizia de înlocuire din funcţie a medicului Roxana Stanciu cu domnul doctor Sebastian Toma, căruia, de asemenea, îi mulţumesc pentru că a acceptat să ocupe această funcţie într-o perioadă atât de grea.”, a declarat Bogdan Toader.
 
In locul Roxanei Stanciu va veni Sebastian Toma, medic specialist in chirurgie generala, cel care a reuşit în urmă cu câteva luni, alături de o echipă de chirurgi, să realizeze o intervenţie chirurgicală unică în unitatea medicală ploieşteană.
 
Detalii aici: