Remiză pe „Arcul de Triumf„.Dinamo Bucureşti – PETROLUL PLOIEŞTI 1-1
Ne prelungim seria meciurilor fără înfrângere, după egalul, 1-1, consemnat pe „Arcul de Triumf”, la capătul confruntării cu Dinamo Bucureşti.
N-a fost să fie cea de-a patra victorie consecutivă, dar senzaţia rămasă a fost aceea că „lupii” au ratat o bună şansă să plece cu toate cele trei puncte din Capitală. Până la urmă, meciul a fost decis de două erori imense, câte una în fiecare tabără, cele care au şi fixat tabela pe un rezultat de egalitate, deşi, pe teren, balanţa a părut să încline mai degraba către partea petrolistă.
Dinamo a deschis scorul aproape de jumătatea primei reprize, atunci când, după o centrare de pe dreapta, Doua, neatent, i-a aşezat balonul, cu pieptul, lui Gregorio (22), un „assist” pe care atacantul gazdelor nu-l putea refuza, înscriind cu un şut din marginea careului mic! Un sfert de oră mai tarziu, dinamoviştii au fost cei care au gafat în defensivă, atunci când Seto a recuperat un balon din picioarele lui Ilic, mingea a trecut, apoi, pe la Jair şi a ajuns la PETROVIC (37), cel care a trimis în plasă de la 12-13 metri, pentru prima sa reuşită în tricoul „lupilor”!
Jocul a suferit, apoi, la capitolul spectaculozitate, era şi greu să fie altfel în condiţiile unui teren greu practicabil, şi s-a îndreptat, astfel, către o remiză. Nici şansa n-a mai fost de partea „lupilor”, pentru că, pe final, Mihai Roman II a fost aproape să aduca victoria, dar mingea trimisă de el, cu capul, a picat pe transversala porţii apărate de către Golubovic!
Petrolul ajunge, astfel, la cota 12 în clasamentul la zi al Superligii, punctaj cu care ocupă poziţia a patra, iar etapa viitoare va reveni pe „Ilie Oană”, pentru meciul de vineri, de la ora 18.30, cu Oţelul Galaţi.
Foto: Răzvan Păsărică.
Dinamo Bucureşti – FC Petrolul 1-1 (1-1)
Marcatori: Gregorio (22)/Petrovic (37).
Dinamo: Golubovic – Patriche (cpt), Bena, Homawoo – De Moura, Bani (52 Ghezalli), Ilic (80 Roşu), Amzar – C. Costin (80 Creţu), Gregorio (67 Hakim Djamel), Politic. Antrenor: Ovidiu Burcă.
Petrolul: Zima – Doua, Papp, Meijers, Ţicu (cpt) – Seto, Hanca (88 Dumitriu) – Musi (76 Constantinescu), Jair, Grozav (76 Diomande) – Petrovic (69 Roman). Antrenor: Florin Pîrvu.
Cartonaşe galbene: Bani (29), Politic (78)/Hanca (45+5), Roman (87), Meijers (90+4).
Au arbitrat: Iulian Călin – Vasile Marinescu şi Daniel Mitruţi.
Rezervă: Viorel Flueran.
Arbitru VAR: Adrian Cojocaru.
Arbitru AVAR: Cosmin Vatamanu.
Observatori: Nicolae Marodin (pentru arbitraj) şi Viorel Ilinca (pentru organizare).