Atacantul Mihai Alexandru Roman a revenit în haita lupilor galbeni
Atacantul Mihai Alexandru Roman este noul jucător al Petrolului, el aflându-se, practic, la cea de-a doua experienţă în tricoul Petrolului Ploieşti.
Roman a mai jucat pentru echipa noastră, tot pe prima scenă a fotbalului românesc, în sezonul 2011-2012 (15 prezenţe), pentru ca, ulterior, cariera sa să cuprindă borne importante atât în ţară, cât şi în străinătate. După Petrolul au urmat, pe rând, Universitatea Cluj, CS Turnu Severin, Săgeata Năvodari, Pandurii Tg. Jiu, NEC Nijmegen (Olanda), Maccabi Petah Tikva (Israel), CS U Craiova, ACS Politehnica Timişoara şi FC Botoşani, pentru cea din urmă formaţie evoluând inclusiv în debutul acestui sezon.
În total, Mihai Roman are 234 de meciuri disputate în primul eşalon al fotbalului românesc şi 54 de goluri marcate, ultimul chiar împotriva Petrolului, în jocul din etapa a doua a acestei ediţii a Superligii! De asemenea, are o prezenţă în prima reprezentativă, într-un meci amical disputat contra Moldovei, în 2015, iar în CV-ul său figurează şi o Cupa a României, câştigată, în 2018, cu Universitatea Craiova.