Petrolul Ploieşti – Farul Constanţa.Vine prima victorie?

 

Lupii” se află în faţa celei de-a patra încercări din acest sezon şi speră ca mâine, pe „Ilie Oană”, să obţină primul succes al campionatului. Misiunea nu va fi deloc uşoară, în condiţiile în care oponenta este chiar deţinătoarea titlului, Farul Constanţa. Partida va începe la ora 18.15.

Cu două puncte adunate după primele trei etape, Petrolul îşi doreşte să spargă gheaţa chiar în faţa campioanei en-titre, Farul Constanţa. Este un meci foarte important, în contextul în care venim după o înfrîngere pe teren propriu, dar suntem cât se poate de montaţi pentru acest joc. Nu va fi uşor, pentru că întâlnim o echipă foarte bună, cu un grup bun, un lot de jucători valoroşi, aşa că va fi, cu siguranţă, o partidă foarte disputată”, a prefaţat antrenorul „galben-albaştrilor”, Florin Pîrvu, întâlnirea de mâine.

Tehnicianul nu mizează pe o eventuală stare de oboseală a adversarilor, cei care au avut de disputat, joi, un meci în Armenia, în preliminariile din Conference League. Vreau să-i felicit, în primul rând, pentru calificare, ca şi pe celelalte reprezentante ale fotbalului românesc, care au reuşit să avanseze în turul următor. Dar, vorbind despre Farul, cu siguranţă lotul este valoros şi pot alinia oricând un prim 11 foarte competitiv. Important este să fim noi concentraţi la ceea ce avem de făcut. Ne-am pregătit foarte bine în această săptămână şi ne dorim foarte mult să câştigăm meciul de mâine”, a afirmat Pîrvu, cel care a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu jucătorii săi.

Am văzut că au apărut tot felul de zvonuri, şi vreau să precizez clar că nu există niciun fel de conflict între mine şi vreun jucător de la Petrolul! Legat de Jefferson, el, după meciul cu Universitatea Cluj, a acuzat dureri la genunchi, pe fondul unor probleme mai vechi. A efectuat investigaţii, a trecut printr-o perioadă de recuperare, acum este bine, iar ieri s-a antrenat normal, cu echipa. La fel, Diomande a suferit, înainte de meciul cu FC Voluntari, o microleziune musculară, s-a întors şi el la antrenamente, dar încă nu este 100% apt. În funcţie de discuţiile pe care le voi avea cu doctorul echipei, voi vedea dacă voi putea miza pe vreunul dintre ei pentru jocul cu Farul”, a spus tehnicianul „galben-albaştrilor”.

Despre confruntarea de mâine a vorbit şi Paul Papp, fundaşul central al „găzarilor”. Va fi un meci foarte greu, contra campioanei, dar jucăm acasă şi sper să facem un meci bun. Nu trebuie să credem că sunt obosiţi, chiar dacă acum două zile au jucat în Armenia, pentru că ştiu că au metode de recuperare foarte bune şi vor fi la nivel 100% mîine, aici! Au pierdut, şi ei, ultimul joc în campionat, cu siguranţă nu vor vrea să mai piardă încă unul, şi de aceea trebuie să fim atenţi, concentraţi şi cred că suntem montaţi să luăm cele trei puncte! Jucăm acasă, în faţa propriilor suporteri şi nu mai avem voie să pierdem puncte”, a spus Papp, cel care are motive în plus să fie optimist înainte de întâlnirea cu trupa lui Gheorghe Hagi. De fiecare dată când am jucat contra Farului, în meciurile de acasă, am înscris! Aşa că sper ca, mâine, să o fac din nou!”

Meciul FC Petrolul – Farul va începe la ora 18.15, biletele fiind disponibile on-line, pe www.entertix.ro, şi la casa stadionului, ce va fi deschisă începând cu ora 10.00.

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă formată din Cătălin George Găman (Craiova) – Ciprian Florin Danşa (Satu Mare) şi Stelian Slabu (Braşov). Arbitru de rezervă: Cristian Moldoveanu (Sf. Gheorghe). Arbitru VAR: Sebastian Colţescu (Bucureşti). Arbitru AVAR: Gheorghe Bogdan (Bucureşti). Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) şi Bogdan Buhuşi (Vaslui).

https://fcpetrolul.ro/fc-petrolul-farul-constanta-a-patra-incercare/