”Lupii galbeni” se pregătesc pentru prima deplasare a sezonului 2023-2024 (video)

„Lupii” se pregătesc pentru prima deplasare a sezonului 2023-2024, meciul de luni, de la Botoşani (ora 18.30), fiind prefaţat într-o conferinţă de presă de către antrenorul Florin Pîrvu şi fundaşul central Guilherme Garutti.

După un start de campionat în care, pe „Ilie Oană”, au trebuit să se mulţumească doar cu un punct la finalul confruntării cu Universitatea Cluj, petroliştii îşi propun ca, la Botoşani, să obţină prima victorie din această ediţie a Superligii. „Va fi o deplasare dificilă, evident, pentru că vom întâlni o echipă care va fi, cu siguranţă, foarte motivată, după ce în prima etapă a pierdut la Voluntari. Mă gândesc că ne aşteaptă o presiune în plus, dar suntem pregătiţi pentru acest joc, ne-am antrenat foarte bine în această săptămână, aşa încât mergem cu încredere la Botoşani şi vrem să ne întoarcem cu o victorie de acolo”, a spus Florin Pîrvu, cel pentru care deznodământul ultimei întâlniri directe de la Botoşani, încheiată cu victoria gazdelor cu un neverosimil 5-0, nu are, acum, nicio importanţă. „Este un sezon nou şi, evident, altele sunt datele problemei. Suntem o echipă omogenă, suntem uniţi şi, aşa cum am spus, mergem cu speranţe la Botoşani”, a adăugat tehnicianul „galben-albaştrilor”.

Pîrvu şi-a „spionat” live adversarii la începutul săptămânii, în meciul de la Voluntari. „Am fost să văd partida, mai ales că în următoarele două etape întâlnim ambele formaţii. Botoşaniul este o echipă bună, cu jucători valoroşi şi e clar că, jucând acasă, adversarii de luni ne vor aştepta foarte motivaţi. Dar, la cum i-am simţit pe băieţi în aceste zile, pot să spun că suntem pregătiţi pentru un meci de luptă. E posibil să fie şi unele schimbări în formula de start, vom vedea la ora jocului, dar important este că, exceptându-l pe Irobiso, suspendat, suntem în efectiv complet, iar asta este un lucru bun”, a mai spus Pîrvu.

Sursă:https://fcpetrolul.ro/pregatiti-pentru-prima-deplasare-a-sezonului-mergem-cu-incredere-la-botosani/