Înfrângere la scor în cel de-al doilea amical din Slovenia.PETROLUL PLOIEŞTI-FK Sarajevo 0-5
 
Cel de-al doilea meci de verificare din Slovenia s-a încheiat cu o înfrângere clară, scor 0-5, suferită în faţa lui FK Sarajevo, formaţie care a terminat pe locul patru în ultima ediţie a campionatului Bosniei şi care se pregăteşte ca, în curând, să ia startul în preliminariile Conference League.
Victoria bosniecilor s-a conturat încă din prima repriză, una în care defensiva „galben-albaştrilor” s-a înclinat de trei ori! Ghanezul Francis Kymereh (10) a deschis scorul pentru Sarajevo, apoi brazilianul Renan Oliveira (23 şi 45) a realizat dubla, pentru ca, după reluare, adversarii să mai puncteze de două ori, prin Murkovic (61) si Mustafic (78).
Florin Pîrvu a inceput jocul cu un prim „11” ce i-a cuprins pe Zima – Doua, Papp (44 Garutti), Meijers, Velisar – Seto, Jefferson (27 Irobiso) – Constantinescu, Jair, Grozav – Budescu (cpt). După pauză au mai intrat Rădulescu (46), Gavrilaş, Dumitriu, Pătraşcu, Cojocaru, Purtic, Moldoveanu, Toure (toti din minutul 60), Răducan şi Mitrov (ambii din minutul 78).
Chiar inainte de finalul primei reprize, la un duel aerian în careul echipei noastre în care au fost implicaţi mai mulţi jucători, Doua şi Papp şi-au spart capul. 
Dacă fundaşul ivorian a reusit să continue jocul, după ce a fost bandajat pe marginea terenului, Papp a fost înlocuit imediat, având nevoie de câteva copci la arcadă.
Contra lui FK Sarajevo, pentru formaţia noastra a jucat şi atacantul francez Cheikh Ibrahim Toure (26 ani), un jucător ce se află, în această perioadă, sub evaluarea staff-ului tehnic al „lupilor”.
Următorul meci de pregătire, cel care va încheia, de altfel, şi partea slovenă a cantonamentului din această vară, este programat să se dispute vineri, 30 iunie, în compania formaţiei NK Aluminij Kidricevo (Slovenia, primul eşalon). 
Apoi, formaţia noastră se va muta în Austria, acolo unde, înainte de revenirea acasă, mai are de jucat cu Panathinaikos Atena (4 iunie) şi NK Osijek (5 iunie).