Muntenegreanul  Zoran Petrovic a devenit lup galben
Zoran Petrovic este, oficial, jucătorul Petrolului Ploieşti, fotbalistul muntenegrean făcând joncţiunea, astăzi, cu noii săi colegi, în cantonamentul de la Rogla.
Campion al Muntenegrului în ultima ediţie de campionat, cu Buducnost Podgorica, Zoran Petrovic (25 ani) vine să întărească ofensiva echipei noastre. Fost internaţional „U21” al ţării sale, „Zoki” este un atacant central de meserie, dar poate evolua atât în banda dreaptă, cât şi pe alte poziţii ale compartimentului ofensiv.
„Sunt fericit să fiu aici, ştiu multe despre acest club, am prieteni care au jucat în România şi mi-au spus aproape totul!
Ştiu că fanii sunt minunaţi şi îmi doresc să facem lucruri frumoase, împreună, în noul sezon!”
Petrovic a evoluat în primii ani ai carierei sale pentru Mladost Podgorica, formaţie cu care, la vârsta de 19 ani, cucerea primul său titlul în Muntenegru, trecându-şi, totodată, în palmares, şi două Cupe ale ţării sale (2015 şi 2018). Pentru Mladost a disputat 109 partide şi a marcat 29 de goluri, inclusiv în cupele europene, iar vara lui 2019 s-a transferat în prima ligă din Cehia, la FK Jablonec.
S-a întors în Muntenegru în 2020, la FK Iskra, pentru ca în ultimele două sezoane să joace pentru Buducnost Podgorica (28 meciuri/8 goluri în ediţia 2021-2022; 29 meciuri/7 goluri în ediţia 2022-2023), formaţie cu care, pe lângă titlul din acest an, a câştigat şi Cupa Muntenegrului, în 2022.