Petrolul Ploieşti primeşte o sumă importantă de la autorităţi pentru modernizarea Stadionului  „Ilie Oană”
Consilierul local al Municipiului Ploieşti, Dragoş Machiţescu anunţat suporterii că echipa de fotbal Petrolul Ploieşti are nişte avantaje de care va beneficia în viitorul apropiat.
 
Veste uriaşă pentru Petrolul! Primeşte o sumă importantă de la autorităţi şi se modernizează stadionul „Ilie Oană”
După ce gruparea a fost preluată de Marian Copilu, s-a salvat de la retrogradare, obiectivul îl reprezintă acum accederea în cupele europene.
 
Petrolul s-a ales cu o finanţare nerambursabilă de 1,5 milioane lei.
 
Finanţarea s-a câştigat pe baza proiectului: „CENTENARUL FOTBALULUI PETROLIST – CLASAREA PE UN LOC ÎN EUROPA LEAGUE IN PLAYOFF-UL SUPERLIGII CAMPIONATULUI NAŢIONAL DE FOTBAL AL ROMÂNIEI”
 
Proiectul a fost admis cu un punctaj de 86.8 şi urmează să se semneze contractul de finanţare.
 
Săptămâna aceasta s-au actualizat cu unanimitate de voturi în Consiliul Local indicatorii tehnico-economici, valoarea investiţiei este de 4.607.756 lei.
Descrierea lucrărilor care se vor executa:
 
se vor demonta corpurile de iluminat existente, structura de susţinere a acestora, cablurile de alimentare şi tablourile de distribuţie existente;
se vor realiza şi monta 4 tablouri de distribuţie şi automatizare iluminat noi, echipate cu aparataj de comandă şi protecţie;
se vor poza circuite noi de alimentare a corpurilor de iluminat, cablurile urmând a fi protejate;
se vor monta 212 corpuri iluminat noi, cu tehnologie LED, cu putere de 1280W şi 178.000 lm, fiecare corp de iluminat va fi orientat exact cum rezultă din calculul luminotehnic, conform cotelor şi unghiurilor de montaj.
Următorul pas este achiziţia serviciilor de execuţie şi semnarea contractului.
 
Florin Pîrvu rămâne principal la Petrolul Ploieşti
Florin Pîrvu a fost reconfirmat principal şi în acest sezon, după ce a condus echipa în partea finală a campionatului trecut.
 
El a mai fost antrenor secund la Petrolul, în mandatul din 2014 al lui Răzvan Lucescu, iar mai apoi la Rapid Bucureşti.
 
Ca antrenor principal, el a condus în România formaţiile Chimia Brazi, Conpet Ploieşti. Ultima oară a activat ca principal în China, la Henan, acolo unde a fost tehnicianul formaţiilor U19, U21 şi, ultima dată, al echipei a doua a clubului.
 
Foto ilustrativ/prosport.ro