Lupii galbeni au pierdut, copiii din Ploieşti...au câştigat
FC Petrolul Ploiesti a pierdut (sâmbătă după amiază) înâlnirea cu  FC Hermannstadt cu scorul de 1-0 (0-0), pe arena „Ilie Oana”  într-un meci din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal.
Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 60, după ce arbitrul Ionuţ Coza a dictat penalti pentru un fault în careu comis de Doua asupra lui Oroian. Daniel Paraschiv a transformat şi sibienii au câştigat cu 1-0. Hermannstadt are 31 de puncte şi este pe locul 4, în timp ce Petrolul conduce, în continuare, în clasament, cu 34 de puncte.
Echipele trimise în lupta de cei 2 tehnicieni au fost:
PETROLUL: Vâlceanu – Papp, Meijers, R. Grigore (Borţa 73) – Doua, Seto (Diomande 63), Jefferson (R. Moldoveanu 67), Jair Tavares, Ţicu – Irobiso, Grozav.
ANTRENOR: Florin Pârvu
FC HERMANNSTADT: Letica – Buteanu, Bejan, I. Stoica, Opruţ – S. Balaure (P. Petrescu85), Biceanu (Antoche 78), Mino Sota, Oroian (D. Iancu 78) – G. Iancu (Limaj 70), D. Paraschiv.
ANTRENOR: Marius Măldărăşanu
De menţionat este faptul că Marius Măldărăşanu, tehniciNul FC Hermannstadt, a debutat ca jucător în Superliga României în tricoul echipei „lupilor galbeni” în data de 7 septembrie 1996, în meciul Universitatea Cluj – Petrolul, încheiat cu scorul de 2-1. Acesta a evoluat pentru Petrolul timp de două sezoane, în 1996-1997 şi 1997-1998, disputând 47 de meciuri şi înscris 6 goluri.
 
Meciul de sâmbătă, a marcat un gest deosebit din partea clubului ploieştean, toţi banii strânşi de FC  Petrolul la meciul cu FC Hermannstadt, vor fi donaţi Spitalului de Pediatrie din Ploieşti!
 
Foto: Răzvan Păsărică.